Друштво

Mnoštvo nagrada
za „Pier“ čajeve

Kvalitet derventskih čajeva „Pier tea“ prepoznat je i krunisan protekle sedmice na 90. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.
Peharom je nagrađen kvalitet ocijenjenih čajeva, a čajevi od mente, kamilice i voćni velikim zlatnim medaljama, dok je zlatnu medalju dobio biljni čaj od lista mente, a srebrnu biljni čaj od cvijeta kamilice.
– Novosadski sajam za proizvođače predstavlja najznačajniji događaj i zato smo ponosni na sva odličja, a posebno na osvojeni pehar za vrhunski kvalitet ocijenjenih čajeva. Naša priča sa čajevima je počela prije nešto manje od tri godine i to tako što smo spontano počeli da proučavamo tržište i uvidjeli potrebu za kvalitetnim čajevima. Naš rad, trud i premoštavanje brojnih izazova se isplatilo, a zahvaljujući osvojenim priznanjima na Novosadskom sajmu ne sumnjamo da će i potrošači umjeti da prepoznaju kvalitet – rekao je vlasnik brenda Dejan Pjeranović dodavši da je u planu i proširenje asortimana.
„Pier tea“ čajevi dostupni su u veb prodavnici.

Related posts

СТИГЛЕ ПОХВАЛЕ ЗА ЂАКЕ ОШ „НИКОЛА ТЕСЛА“

admin

Аплицирање за средства из мађарског фонда до 15. октобра

admin

Од хобија до посла који
окупља читаву породицу

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još