Новости

Pripadnici policije stali
uz porodicu Trivić

Rukovodstvo Policijske uprave Doboj i ove godine povodom Dana policije organizovalo je humanitarni turnir u malom fudbalu i stonom tenisu, a prikupljena sredstva komandir Policijske stanice Derventa Milomir Balatunović i njegov zamjenik Slaviša Pavlović danas su uručili porodici Trivić.
– Naše kolege je s osmjehom dočekao mali Igor koji boluje od mišićne distrofije. Njegova majka se bori sa karcinoma limfnih čvorova, te su im za liječenje potrebna velika novčana sredstva. Nadamo se da će im naša skromna pomoć značiti u ovom prazničnim danima i da će se uz pomoć svih dobrih ljudi sakupiti potreban novac za liječenje kako bi prebrodili ovaj teški period – saopštili su iz policije.
Humanitarni turnir održan je 6. aprila u Modriči, a osim pripadnika Policijske uprave Doboj, učestvovali su i pripadnici svih policijskih stanica koje su u sastavu ove uprave. Humanitarnoj akciji pridružile su se i druge kolege iz sastava ove uprave.

Related posts

ОТВОРЕН НОВИ „ТРОЛОВ“ ОБЈЕКАТ

admin

Медаље заслуга за народ израз
поштовања према страдалим

Derventski List

У Малој Сочаници одата
почаст седморици погинулих бораца

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Коју врсту манифестација у граду најрадије посјећујете: