ИЗДВОЈЕНОНовости

Асфалтирана нова улица поред парка „9. јануар“

Нова улица поред парка „9. јануар“ данас је добила асфалт, чиме се завршава прва фаза изградње вриједна 147.700 марака, а која је обухватала чишћење парцеле, постављање подземних инсталација и изградња улице.

Како су раније појаснили у Одјељењу за стамбено – комуналне послове града Дервента овај пројекат је предвиђена у двије фазе, с тим да су средства за прву фазу радова одобрена прошле године.

– На основу прошлогодишњег капиталног буџета уговорени су радови за прву фазу изградње улице, који су повјерени локалној фирми „Геокоп“, а у вриједности од око 147.700 КМ. Првом фазом обухваћено је чишћење, те грађевинска фаза са изградњом пута и постављањем  подземних инсталација, док је другом фазом предвиђено постављање тротоара и расвјете – казали су у одјељењу додајући да је друга фаза радова била дио Приједлога плана капиталних улагања за ову годину, али да се није нашла у коначно усвојеном плану.

Related posts

Ближи се почетак
проширења вртића „Трол“

Derventski List

МАТУРАНТИ БЛИСТАЛИ УПРКОС КИШИ

admin

Једну комшиницу заклао на спавању, другу повриједио

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još