Спорт

Атлетичарима 17 медаља

Чланови Атлетског клуба „Дервента“ и Атлетског клуба „Сан“ из Прњавора наступом на Првенству Републике Српске поново су показали резултате тренинга освојивши 17 медаља, и то четири златне, седам сребрних и шест бронзаних.

– Злато је освојило четворо наших атлетичара и то Теодора Милојевић у трци млађих јуниорки на 400 метара, а која је наступила и у трци млађих јуниорки на 100 метара и освојила сребро. Кристијан Марић у трци млађих јуниора на 2.000 метара стрипл освојио је злато, а сребром се окитио у дисциплини троскок за млађе јуниоре. Злато је засијало и на име Растка Миладиновића у бацању вортекса за млађе цицибане, те Огњена Јевтића у трци млађих цицибана на 200 метара. Са овог првенства сребро су донијели Срђан Станишић у трци млађих јуниора на 110 метара са препонама и Ангелина Тепић у истој категоријиз за дјевојчице, те Александар Ђурић у трци млађих јуниора на 2.000 метара стрипл као и Лазар Ивановић у скоку у вис за старије цицибане – навели су из клуба.

Сребро је засијало и у рукама екипе у категорији штафета јуниорки 100 + 200 + 300 + 400 м у саставу Ангелина Тепић, Дуња Душанић, Ања Јевтић и Теодора Милојевић – казали су из клуба додавши да су такмичари имали успјеха и у стицању бронзаних медаља.

– У категорији скок у даљ и у трци на 200 метара за старије цицибане бронзу је освојио Никола Косић, а бронзу је освојио и Срђан Станишић у бацању кладива за млађе јуниоре, Александар Ђурић у трци на 110 м препоне за млађе јуниоре, те Ања Душанић у трци на 100 м препоне за млађе јуниорке и Дуња Душанић у трци 2.000 м стипл за млађе јуниорке – рекли су из Атлетског клуба „Дервента“ захваливши се спонзорима.

Првенство је одржано 11. септембра у Сокоцу.

Related posts

ЗАНИМЉИВ ПОЧЕТАК ТУРНИРА У ФУТСАЛУ

admin

Ђорђе Вујичић кандидат за трофеј

admin

ЗДРАВЉЕ ВАЖНИЈЕ ОД ТАКМИЧЕЊА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još