ДруштвоИЗДВОЈЕНО

БАКЕ И ДЕКЕ ДРУЖИЛИ СЕ СА УНУЧИЋИМА У ВРТИЋУ

Дружењем малишана са бакама и декама данас је настављено обиљежавање „Дјечије недјеље“ у вртићу „Трол“, а најинтересантнији дио било је спортско такмичење.

Директор вртића Гордана Симић подсјетила је да ће се малишани ове године у оквиру обиљежавања „Дјечије недјеље“, поред бака и дека, у вртићу дружити и са родитељима.

– Дружење са бакама и декама увијек је интересантно, па је због тога то једна од неазобилазних активности током „Дјечије недјеље“. Ове године први пут имамо дружење са родитељима уз музику и плес, а то до сада нисмо организовали зато што су родитељи већином запослени. Овом приликом желимо да пошаљемо поруку из нашег вртића да је потребно да се вратимо породичним вриједностима. У овом свијету, који је ужурбан, свакако нам породичне вриједности недостају у правом смислу те ријечи јер имамо мало времена за њих – додала је Симићева.

Већ неколико година на ово дружење долази Мира Мичић, бака Марије и Милене Кнежевић.

– Јако ми је драго да имамо овакав један дан када може у вртићу да посјетимо наше унучиће. Ово је јако лијепо организовано сваке године – истакла је Мичићева додајући да је посебно задовољство видјети срећне и обрадоване малишане.

Осим спортских такмичења, овај дан карактерише и дружење уз посластице које баке сваке године донесу, као и заједнички плес.

Обиљежавање Дјечије недјеље у „Тролу“ наставља се сутра управо уз музички матине с родитељима, док ће у петак установу посјетити представници Црвеног крста и преузети помоћ коју су током ове хуманитарне седмице прикупили малишани и колектив вртића.

Related posts

Удружење жена прикупља
помоћ за породицу Козаров

Derventski List

Захвалност породици Костић брижно чува пуних 55 година

admin

Сваки човјек може бити
кројач свог здравља

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još