ИЗДВОЈЕНОНовости

БЕЗБЈЕДНОСТ И ЗАШТИТА СТАНОВНИШТВА НА ПРВОМ МЈЕСТУ

Безбједност грађана је увијек на првом мјесту, а сви наши циљеви и дјеловања иду у правцу модернизовања опреме и изградње новог вазрогасног дома како би омогућили да у што краћем року интервенишемо у случају опасности.
Поручено је то на прослави Илиндана, крсне славе дервентских ватрогасаца.
Старјешина Територијалне ватрогасне јединице Славен Пијетловић изразио је задовољство при осврту на претходну годину, јер су сви задаци успјешно извршени.
– У години иза нас имали смо 110 интервенција. Могу да се похвалим ефикасношћу на терену те обнављањем возног парка, али и почетком изградње модерног ватрогасног дома – казао је Пијетловић, те додао да ће Ватрогасна јединица наставити истим темпом и у предстојецем периоду.
Слави је присуствовао мањи број гостију него како то иначе бива, а начелник општине Милорад Симић искористио је прилику да се захвали дервентским ватрогасцима на сарадњи и ефикасном дјеловању.
– Поносан сам на овај тим и на резултате које постижу – рекао је Симић, те додао да су све његове жеље али и труд усмјерени ка завршетку новог ватрогасног дома.

Related posts

ДЕРВЕНЋАНИ УХАПШЕНИ ЗБОГ КРАЂЕ 20.000 КМ

admin

Неколико насеља
сутра без струје

Derventski List

„Цјеловитост“ Саре Савић плијени сликарским мајсторијама

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još