Друштво

„Будућност“ креативношћу
славила крај првог полугодишта

Музичким и драмским програмом, рецитацијама и игром, које су вриједно припремали са својим наставницима ученици Центра за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“ и дневног центра прославили су данас крај првог полугодишта.

Ова новогодишња приредба традиционалан је поклон ученика ове установе другарима, родитељима и свим другим драгим гостима, а посебну радост донио је  Дјед Мраз и његови поклони.

Директор „Будућности“ Владан Поповић истакао је задовољство наставним и ваннаставним радом у првом полугодишту чије плодове су присутни могли да виде током приредбе.

– Радили смо вриједно испуњавајући циљеве, а набавили смо и значајну опрему, реновирали дио простора и реализовали пројекте међународне сарадње. Важно је истаћи да је ове године наша установа навршила 75 година, а за наредну годину планирамо проширивање обима ваннаставних активности, као и реновирање јужног дијела интерната. Изградњом лифта ријешићемо проблем приступачности – казао је Поповић истакавши да у овим свим активностима „Будућност“ има и подршку града.

– Градска управа у сусрет новогодишњим празницима за све наше кориснике обезбиједила је 57 пакетића, а на овај начин наше кориснике обрадовали су и други донатори и привредници, тако да овом приликом желим да се захвалим и фитнес центру „Боди арт“, фабрици „Венето“, Црвеном крсту РС, „Ротари клубу“ из Добоја и Министарству породице, омладине и спорта – казао је Поповић.

Новогодишњој приредби присуствовали су и замјеник градоначелника Синиша Јефтић и начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Славен Пашалић.

Related posts

ПОЧЕО ВАСКРШЊИ ПОСТ

admin

Матурском забавом крунисали основно образовање

Derventski List

Лучић глумачке снове наставља
на Академији умјетности

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još