Eкономија

„ВИЛА ПАРК“ ДОНИЈЕЛА ПРИЗНАЊЕ

Предузеће „МБ Моторс“ добило је награду за најбољи пројекат вањског уређења и комфора у становању за објекат „Вила Парк“ на 2. Међународном сајму некретнина и инвестиција у Бањалуци, одржаном почетком децембра.

На сајму је учествовало 50 излагача из пет земаља регије, а власник „МБ Моторса“ Миланко Балешевић истиче да је поносан на то што је награда отишла у Дервенту, додавши да је то велико признање за добру идеју и уложен труд.

– „Вила Парк“ има 22 стана, два пословна простора, десет гаража, 30 м

јеста за паркирање, 600 квадрата зелене површине, игралиште за баскет и мали фудбал, дјечије игралиште, клупе, пецану и мјесто за роштиљ – рекао је Балешевић подсјећајући да су сви станови у згради распродати у рекордном року.

– Вјеровао сам у тај објекат и да ће млади више хтјети да живе у таквом амбијенту, иако се зграда налази на периферији – додао је Балешевић.

Предузеће „МБ Моторс“ тренутно гради објекат под називом „Вила Медика“ у близини Дома здравља са 16 станова од којих је 14 резервисано, нагодину је планирана изградња друге ламеле са 24 стана, те објеката „Вила Пошта“, као и објеката у Улици Јована Дучића са око 50 станова са свим пратећим садржајима.

Related posts

„ФЕРОМАСТЕР“ КВАЛИТЕТОМ КРЧИ ПУТ НА ТРЖИШТУ

admin

РУСКИ ПРИВРЕДНИЦИ УПОЗНАТИ СА ПОТЕНЦИЈАЛИМА ДЕРВЕНТЕ

admin

За шест фирми из Дервенте 228.000 КМ подстицаја

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još