Eкономија

„ВИЛА ПАРК“ ДОНИЈЕЛА ПРИЗНАЊЕ

Предузеће „МБ Моторс“ добило је награду за најбољи пројекат вањског уређења и комфора у становању за објекат „Вила Парк“ на 2. Међународном сајму некретнина и инвестиција у Бањалуци, одржаном почетком децембра.

На сајму је учествовало 50 излагача из пет земаља регије, а власник „МБ Моторса“ Миланко Балешевић истиче да је поносан на то што је награда отишла у Дервенту, додавши да је то велико признање за добру идеју и уложен труд.

– „Вила Парк“ има 22 стана, два пословна простора, десет гаража, 30 м

јеста за паркирање, 600 квадрата зелене површине, игралиште за баскет и мали фудбал, дјечије игралиште, клупе, пецану и мјесто за роштиљ – рекао је Балешевић подсјећајући да су сви станови у згради распродати у рекордном року.

– Вјеровао сам у тај објекат и да ће млади више хтјети да живе у таквом амбијенту, иако се зграда налази на периферији – додао је Балешевић.

Предузеће „МБ Моторс“ тренутно гради објекат под називом „Вила Медика“ у близини Дома здравља са 16 станова од којих је 14 резервисано, нагодину је планирана изградња друге ламеле са 24 стана, те објеката „Вила Пошта“, као и објеката у Улици Јована Дучића са око 50 станова са свим пратећим садржајима.

Related posts

ПРЕДУЗЕЋА ЗБОГ КОРОНЕ СТРЕПЕ ОД КОЛАПСА

admin

ШТО ПРИЈЕ АПЛИЦИРАТИ ЗА ПОМОЋ ЗА АПРИЛ

admin

„Фрукта“ и даље мјерка „Унис“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još