Uncategorized @bsНовости

Владо Ковачевић кандидат
СДС-а за градоначелника

Кандидат Српске демократске стране за градоначелника Дервенте на предстојећим локалним изборима је Владо Ковачевић, а једногласну одлуку о томе дали су Градски одбор и Предсједништво странке. Представљању кандидата, који се захвалио за подршку, присуствао је данас врх странке предводјен предсједником СДС-а Миланом Миличевићем и коалиционим партнерима на локалном нивоу.
-Посебну захвалност имам према грађанима Дервенте који су прије четири године дали највећи број гласова мени. Заједно са коалиционим партерима и СДС-ом од октобра желимо да Дервенту направимо једном љепшом и бољом за живот, јер од 2020. године до данас нису се десиле никакве позитивне промјене. Становништва је више отишло, сектори друштва су у лошијем стању, здравство, школство, пољопривреда, култура, спорт, и друго – казао је Ковачевић наводећи да има у циљу стављање буџета у сврху свега оног што је навео.
-Ко год да буде кандидат испред СНСД-а то је наставак политике у протеклих 20 година. Надам се да ће грађани препознати наш квалитет, а са својом екипом људи нудим рјешења која послије избора желимо да спроведемо у дјело – казао је Ковачевић.
Предсједник СДС-а Милан Миличевић истакао је да је срећан што је Владо Ковачевић промовисан за кандидата за градоначелника.
-Кроз ово се поштује воља грађана из 2020. године. Имамо високоморалног, стручног и стаменог кандидата са којим смијемо да се похвалимо и закуцамо на свака врата тражећи подршку, а радује ме атмосфера заједништва људи који су се окупили око њега – рекао је Миличевић и додао да СДС неће одазвати позиву власти на састанак партија из Републике Српске који је најављен за сутра и да СДС на изборе излази по важећем изборном закону по којем су расписани избори у БиХ.
Предсједник Градског одбора СДС-а Бранко Катанић додао је да је СДС представио добро познатог кандидата.
-То је добро познато име Владо Ковачевић који је прије четири године однио изборну побједу, али је преокренута изборна воља грађана Дервенте – казао је Катанић, а
народни посланик СДС-а Перо Ђурић позвао је грађане да изађу на изборе и подрже Ковачевића.
Представљању кандидата СДС-а за градоначелника присуствовали су представници ПДП-а, Народног фронта, ДНС-а, чланови и симпатизери Градског одбора СДС-а.

Related posts

Служен помен за 15
страдалих из Доњих Церана

Derventski List

Друштвени дом поново
ће бити центар живота

Derventski List

САВЕЗ ОПШТИНА И ГРАДОВА: УСАГЛАШЕНЕ ЈЕДИНСТВЕНЕ МЈЕРЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još