Друштво

ВРИЈЕДНИ УЧЕНИЦИ ПОКАЗАЛИ ТАЛЕНТЕ И КРЕАТИВНОСТ

Ученици другог 4 одјељења ОШ „Никола Тесла“ и њихова учитељица Јасмина Радановић поклонили су вечерас родитељима новогодишњу представу, након које је организован креативни бувљак.
– Надам се да ће ово постати традиција, а овог пута смо припремили креативне радове ученика, а имали смо подршку родитеља, бака и дека са њиховим рукотворинама. Желимо да пренесемо традицију овог краја на нaшу дјечицу па имамо хеклане радове, рециклиране радове од картона, папира, а све су то уникати. Желимо овим креативним бувљаком да наградимо ученике, као и да им покажемо да се трудом, радом и залагањем доста тога може остварити – истакла је Радановићева додајући да су новогодишњи програм реализовали уз подршку руководства школе.
Радови су заиста измамили присутнима осмијех на лице, а средства од „продаје“ радова ће искористити за набавку пројектора који ће им повећати квалитет наставе.
-Ђаци су овом приликом награђени за то што раде, а уједно и похваљени за свој труд. Ипак, посебно је важно што су дјеца одушевљена -додала је она.
Осмијехе су измамили и драмски комади који су настали из садржаја које су ученици обрађивали у првом полугодишту, а акценат је стављен на Јежеву кућицу.
– Њихова прва лектира је била управо Јежева кућица и то је нешто посебно за њих, а морам нагласити да су је лијепо прихватили, па ми је било жао да је не драматизујемо. Поносна сам на своје ђаке јер су све ликове изнијели баш како треба – казала је Радановићева.

Related posts

Крњинска улица у
сриједу без струје

Derventski List

Малишани из „Трола“ били гости Градске управе

admin

ВИШЕ НАСЕЉА У ПЕТАК БЕЗ СТРУЈЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još