Друштво

ВРИЈЕДНИ УЧЕНИЦИ ПОКАЗАЛИ ТАЛЕНТЕ И КРЕАТИВНОСТ

Ученици другог 4 одјељења ОШ „Никола Тесла“ и њихова учитељица Јасмина Радановић поклонили су вечерас родитељима новогодишњу представу, након које је организован креативни бувљак.
– Надам се да ће ово постати традиција, а овог пута смо припремили креативне радове ученика, а имали смо подршку родитеља, бака и дека са њиховим рукотворинама. Желимо да пренесемо традицију овог краја на нaшу дјечицу па имамо хеклане радове, рециклиране радове од картона, папира, а све су то уникати. Желимо овим креативним бувљаком да наградимо ученике, као и да им покажемо да се трудом, радом и залагањем доста тога може остварити – истакла је Радановићева додајући да су новогодишњи програм реализовали уз подршку руководства школе.
Радови су заиста измамили присутнима осмијех на лице, а средства од „продаје“ радова ће искористити за набавку пројектора који ће им повећати квалитет наставе.
-Ђаци су овом приликом награђени за то што раде, а уједно и похваљени за свој труд. Ипак, посебно је важно што су дјеца одушевљена -додала је она.
Осмијехе су измамили и драмски комади који су настали из садржаја које су ученици обрађивали у првом полугодишту, а акценат је стављен на Јежеву кућицу.
– Њихова прва лектира је била управо Јежева кућица и то је нешто посебно за њих, а морам нагласити да су је лијепо прихватили, па ми је било жао да је не драматизујемо. Поносна сам на своје ђаке јер су све ликове изнијели баш како треба – казала је Радановићева.

Related posts

Новитет царински техничар и два одјељења гимназије

admin

Нови дом за мирно
одрастање шесторо малишана

Derventski List

Чукунунуче увећало би породичну срећу

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još