Друштво

Годину испунили доброчинствима

Хуманитарна група „Сики и пријатељи“ која дјелују при ИМИЦ-а „Заједно“ у току ове године прикупила је и уручила 50 донација у вриједности од 8.900 КМ.

Хуманитарце већ годинама марљиво окупља Мирсад Хаурдић Сики, који добрим дјелима враћају осмијех на лица бројним Дервенћанима.

Зимовање на Влашићу, као и вечере уз билијар за дјецу из удружења „Сунце“, донације одјеће и обуће, те пакета са храном дјеци и болесним и старијим грађанима само је дио добрих дјела ове групе.

– Организовали смо и два тениска турнира у Дервенти и Фојници донирали мреже, рекете, лоптице, те пехаре и обезбједили терене. Школи смо поклонили 100 књига  и лопте, „Олимпу“ 200 тениских лоптица. За 30 чланова „Сунца“ већ је обезбијеђено зимовање у јануара на Влашићу – казали су из ове групе истичући да ове активности не би биле могуће без породица Мулић, Дака, Којић, Кљајић, Филиповић, Бодуловић, Дервишефендић, Садиковић, Сљепчевић, Смајић, Мемић, Бритви, Прцић, Делић, Јусуфбеговић, Бунгурић, Ћорић, Мујкић, Машић, Греда, Омановић, Величанин, Муфтић, Хаурдић и Муратагић.

Related posts

Видовдан окосница
историје Срба на Балкану

Derventski List

Почео Васкршњи пост

admin

Инвалидима рада 45 пакета са зимницом

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još