Друштво

Гордана Симић потпредсједник Удружења васпитача РС

На конститутивној сједници Скупштине Удружења васпитача и стручних сарадника Републике Српске, која је одржана у петак у Бијељини, за потпредсједника удружења изабрана је директорица вртића „Трол“ Гордана Симић.

Удружење васпитача и стручних сарадника Републике Српске основано је са циљем промовисања васпитачке професије, континуираног стручног усавршавања и јачања професионалних компетенција васпитно -образовних радника, презентовања примјера добре праксе и размјене искустава, како би се створило стимулативно окружење у предшколским установама и унаприједио програм предшколског васпитања и образовања.

Како би се додатно унаприједио систем предшколског васпитања и образовања у Републици Српској оснивање удружења иницирале су јавне предшколске установе.

Помоћник министра за предшколско и основно васпитање и образовање Наташа Цвијановић, која је присуствовала конститутивној сједници у просторијама Народне библиотеке „Филип Вишњић“ у Бијељини, казала је да је Министарство просвјете и културе Републике Српске подржало иницијативу з

Related posts

ИНКЛУЗИЈА У ФОКУСУ НОВОГ ЗАКОНА

admin

Занатлије послују на стакленим ногама

admin

ПОДИЈЕЉЕНИ ПАКЕТИ ЗА СТАРИЈЕ ОСОБЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još