ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Дервентски представници: „Ритам Европе“ лијепо искуство

Музичко такмичење „Ритам Европе“ завршено је вечерас представљањем видео – спотова свих 14 представника градова и општина у РС и програму РТРС-а, медју којима су били и Дервенћани, а збиром гласова жирија и СМС гласања, побједником је проглашена представница општине Лопаре.

Дервентски представници Катарина Ћелић, Ивана Симић и Срдјан Јефтић истакли су да поносни што су дио музичког такмичења.
– Прије свега, ово је било једно прелијепо искуство, дружење и прелијепа прича, а сви смо ми на неки начин побједници – рекла је вокална представница Дервенте Катарина Ћелић, а Ивана Симић се захвалила свима на подршци.
– Желим да се захвалим свима који су били ту за нас, родитељима, школи, нашим другарима и суграђанима, а најважније је да смо ту да се дружимо – рекла је Симићева.
Градоначелници и начелници локалних заједница које су биле дио такмичења, телефонским укључењима у директан пренос финала на РТРС-у пожељели су срецу свим такмичарима, а начелник општине Дервента Милорад Симић поручио учесницима да наставе путем којим су кренули.
– Свим учесницима шаљемо поздраве из Дервенте и поручујемо да наставе да пјевају и плешу, а нека „Ритам Европе“ и у нашој Републици Српској постане традиција. Честитам на изузетном програму свима – рекао је Симић.

Related posts

КОНКУРС ЗА НАЈЉЕПШЕ ЋИРИЛИЧНЕ РУКОПИСЕ ОТВОРЕН ДО 10. АПРИЛА

admin

Слиједи иницијатива за
прекатегоризацију постојећих путева

Derventski List

Ученице ОШ „Никола Тесла“ успјешне на регионалној смотри знања

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još