Хроника

Дервенћанин ојађен
за 10.050 евра

Полицијској станици Дервента пријављен је још један случај преваре путем интернета, а овог пута Дервенћанин је ојађен за 10.050 евра.

Како је саопштено из Полицијске управе Добој јуче око 9.30 часова полицији у Дервенти обратило се оштећено лице из Дервенте те пријавило да је путем једне друштвене мреже ступило у контакт са особом која му је понудила такозване кладионичке дојаве, што је оштећено лице прихватило.

– У периоду од 7. до 13. јула оштећено лице је у више наврата  уплаћивало новац у укупном износу од 10.050,00 евра преко „Western Union-a” и „Moneygram-a” – навели су из ове управе подсјећајући да је само дан раније полицији пријављен случај сличне преваре у којој је Дервенћанка оштећена за 3.380 КМ.

Полицијски службеници Полицијске управе Добој предузимају све потребне мјере и радње у циљу идентификовања лица која су у претходном периоду на штету два лица из Дервенте извршила кривична дјела „превара“.

– Полицијска управа Добој апелује на све грађане да не насједају на овакве видове превара, те да поступају крајње опрезно у ситуацијама када се од њих тражи да уплате новац нарочито од лица чији им је идентитет непознат, те да о томе обавијесте најближу полицијску станицу – поручили су из управе.

Related posts

Ватрогасци из бунара
извукли беживотно тијело жене

Derventski List

Дервенћанин осумњичен за крађу новца

admin

Kод Дервенћана пронађена опојна дрога

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još