Новости

Додик: Најстрожије санкционисати
нападаче на Марка Мишића

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је саучешће породици Мишић из Брезика у Дервенти поводом смрти Марка Мишића, након што је претучен на свом имању.

– Иако су припадници полиције одмах идентификовали и ухапсили нападаче, сматрам да овакви догађаји треба да буду процесуирани по хитном поступку и најстроже законски санкционисани – истакао је Додик.

Нагласио је да је Република Српска друштво у којем сви њени грађани треба да се осјећају безбједно и сигурно без обзира на националну и вјерску припадност.

– Република Српска се одриче оваквих насилника. Овакви напади су неприхватљиви и недопустиви против било кога. Они неће бити толерисани и зато заслужују најоштрије санкције – навео је Додик на друштвеној мрежи Икс.

Хрватски повратник у Брезике код Дервенте Марко Мишић, који је претучен прије мјесец док је покушавао спријечити шумокрадице у крађи дрва из његове шуме, преминуо је прије три дана усљед задобијених повреда.

(РТРС)

Related posts

Повећана борачка
примања за 2023. годину

Derventski List

АСФАЛТ ДО ИЛОВЕ

admin

ПОТВРЂЕН ЈОШ ЈЕДАН СЛУЧАЈ КОРОНА ВИРУСА КОД ОСОБЕ ИЗ ДЕРВЕНТЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Коју врсту манифестација у граду најрадије посјећујете: