ИЗДВОЈЕНОНовости

ДОНЕСЕНА НАРЕДБА О РАДНОМ ВРЕМЕНУ, НА СНАГУ СТУПА СУТРА

Начелник општине Милорад Симић, на приједлог општинског Штаба за ванредне ситуације, донио је данас наредбу о регулисању рада трговинских и других објеката на подручју општине у циљу провођења ванредних мјера за спречавање и сузбијање заразних болести, те заштите и спасавања становништва, а она на снагу ступа сутра, 16. марта.

Овом наредбом је забрањен рад угоститељским објектима, врсте ноћни клуб, свадбеним салонима, фитнес-центрима (фитнес, боди-билдинг клубовима и сличним облицима организовања, дјечијим играоницама и сточној пијаци и то сваким радним даном и викендом.

Недјељом је забрањен рад трговачким центрима, а од шест до 18 часова сваким радним даном и суботом ограничен је рад трговачким центрима, осталим трговинским објектима, угоститељским објектима свих врста (изузев угоститељских објеката у оквиру вршења дјелатности смјештајa гостију), укључујући и угоститељске објекте смјештене на аутобуским и бензинским пумпним станицама.

  • Ограничава се рад о седам до 22 часа сваким даном сљедећим трговинским објектима врсте драгстора и субјектима који обављају дјелатност производње хљеба, пецива, свјеже тјестенине и колача (искључиво у погледу продаје њихових производа) – наводи се у наредби.

Одјељење за инспекцијске послове задужено је да у провођењу ове наредбе обезбиједе поштовање одредби од стране наведених субјеката, те да свакодневно о извршењу задатака из наредбе извјештава команданта општинског штаба за ванредне ситуације.

  • Ова наредба ступа на снагу у понедељак 16. марта од седам часова – наводи се у наредби.

Комплетну наредбу можете прочитати у линку испод.

 

Наредба о радном времену

Related posts

УПОЗОРЕЊЕ ЗБОГ ЈАКОГ ВЈЕТРА

admin

Срећан Бајрам!

admin

Стефани Бањац хуманим гестом заслужила ријечи хвале

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još