ИЗДВОЈЕНОНовости

ЖЕНЕ ВАЖНА КАРИКА У ЖИВОТУ ДЕРВЕНТЕ

Традиционални осмомартовски пријем уприличен је вечерас у Центру за културу, а организације се прихватило и ове године Удружење жена „Дервента“ и актив жена СНСД-а уз покровитељство начелника општине Милорада Симића.
Честитке дамама је упутила предсједница Удружења жена Јованка Поповић и искористила прилику да наговијести да је да је мисија овог Удружења једнаке могућности и за мушкарце и за жене.
-Корак по корак, за 15 година колико постојимо, доста тога смо постигле, а сада смо фокусиране на економско оснаживање жена и борбу против насиља – казала је она и додала да су у току креативне радионице ткања, веза и декупажа.
Све даме је дочекао начелник општине Милорад Симић, свака од њих је добила ружу на поклон као мали знак пажње.

– Али оно важније од сваке руже и честитке јесте поштовање које свака од њих заслужује. Искористио бих прилику да свим припадницама љепшег пола, које вечерас нису присутне, честитам овај празник, али и да се захвалим свима који су дошли да обиљежимо и ове године 8. март. Јер, не смијемо заборавити да све поре друштвеног живота носе жене – додао је Симић.

АНТР
У центру за културу окупило се око 250 припадница љепшег пола. Својим присуством поштовање женама су указали и предсједник Скупштине Општине Маријан Кљајић, замјеник начелника Синиша Јефтић и многи други.

Related posts

Неупитна подршка мајкама са троје и више дјеце

admin

БОСТАН „ДРЖИ ЦИЈЕНУ“, КИЛОГРАМ ОД 1,20 КМ

admin

ДЕРВЕНТИ ПРИЗНАЊЕ „КАПЕТАН М. АНАСТАСИЈЕВИЋ“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još