ИЗДВОЈЕНОНовости

ЗАВРШЕН ПРВИ УПИСНИ РОК, СЛОБОДНО САМО ЈЕДНО МЈЕСТО

У Стручној и техничкој школи на крају јунског уписног рока попуњена су сва мјеста предвиђена планом уписа, док је у Средњошколском центру „Михајло Пупин“ слободно остало само једно мјесто.

– Немамо више слободних мјеста у нашој школи, напротив, имамо вишка пријава. Наиме, нераспоређено је остало 20 ученика у редовном програму и одређен број ђака са потешкоћама у развоју, па смо се обратили Министарству просвјете и културе РС да нам одобре једно одјељење кухара и још једно одјељење ЦНЦ техничара. Осим тога, понудили смо и друго рјешење у случају да не одобре упис ова два одјељења, а то је да нам одобре проширење листе по свим одјељењима како бисмо уписали сву дјецу – казала је директорица школе Бранка Јовић, додајући да се нада да ће одговор стићи идуће седмице.

Планом уписа, предвиђен је пријем 110 ђака у праве разреде ове средње школе, распоређених у пет одјељења.

У Средњошколском центру „Михајло Пупин“ планом је предвиђен упис стотину ђака, а након првог уписног рока једно мјесто остало је непопуњено.

– У нашој школи остало је само једно мјесто слободно у занимању трећег степена електроничар-механичар. Сва остала одјељења смо попунили – кажу у овој школи.

РАНГ – ЛИСТЕ СШЦ „МИХАЈЛО ПУПИН“

Техничари електроенергетике

Техничари мехатронике

Гимназија општи смјер

Гимназија рач-информ. смјер

Електроничари – механичари

Електричари

РАНГ – ЛИСТЕ СТРУЧНА И ТЕХНИЧКА ШКОЛА

Вариоци

Кувари

Пословно – правни техничари

Пољопривредни техничари

Обрађивач метала резањем

ЦНЦ техничари

Related posts

И даље траје интензивна потрага за Петром Радић

admin

ОДЛИКОВАЊА ЗА СЕДАМ ПОГИНУЛИХ ДЕРВЕНЋАНА

admin

Сервисно – комунални центар
добио нову саобраћајницу

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još