ИЗДВОЈЕНОНовости

ЗАВРШЕН ПРВИ УПИСНИ РОК, СЛОБОДНО САМО ЈЕДНО МЈЕСТО

У Стручној и техничкој школи на крају јунског уписног рока попуњена су сва мјеста предвиђена планом уписа, док је у Средњошколском центру „Михајло Пупин“ слободно остало само једно мјесто.

– Немамо више слободних мјеста у нашој школи, напротив, имамо вишка пријава. Наиме, нераспоређено је остало 20 ученика у редовном програму и одређен број ђака са потешкоћама у развоју, па смо се обратили Министарству просвјете и културе РС да нам одобре једно одјељење кухара и још једно одјељење ЦНЦ техничара. Осим тога, понудили смо и друго рјешење у случају да не одобре упис ова два одјељења, а то је да нам одобре проширење листе по свим одјељењима како бисмо уписали сву дјецу – казала је директорица школе Бранка Јовић, додајући да се нада да ће одговор стићи идуће седмице.

Планом уписа, предвиђен је пријем 110 ђака у праве разреде ове средње школе, распоређених у пет одјељења.

У Средњошколском центру „Михајло Пупин“ планом је предвиђен упис стотину ђака, а након првог уписног рока једно мјесто остало је непопуњено.

– У нашој школи остало је само једно мјесто слободно у занимању трећег степена електроничар-механичар. Сва остала одјељења смо попунили – кажу у овој школи.

РАНГ – ЛИСТЕ СШЦ „МИХАЈЛО ПУПИН“

Техничари електроенергетике

Техничари мехатронике

Гимназија општи смјер

Гимназија рач-информ. смјер

Електроничари – механичари

Електричари

РАНГ – ЛИСТЕ СТРУЧНА И ТЕХНИЧКА ШКОЛА

Вариоци

Кувари

Пословно – правни техничари

Пољопривредни техничари

Обрађивач метала резањем

ЦНЦ техничари

Related posts

РЕПУБЛИКА СРПСКА ПРОГЛАСИЛА ВАНРЕДНУ СИТУАЦИЈУ

admin

ПРОСВЈЕТАРИ ДРУЖЕЊЕМ ПРОСЛАВИЛИ САВИНДАН

admin

ИТАЛИЈАНИ НА КОРАК ДО ОТВАРАЊА ФАБРИКЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još