ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Из основне школе понијели најљепше успомене

Блистајући у свечаним издањима од основне школе вечерас се опростило 75 матураната Основне школе „19. април“.
Они су у Центру за културу одржали матурску забаву са својим наставницима и руководством школе, чему је претходио свечани дефиле.
Директорица школе Елвира Миљић истакла је да је у централној школи основно образовање завршило 70 ђака у три одјељења, те пет ученика у Агићима. Честитајући им на постигнутим успјесима пожељела им је срећу и успјех у даљем школовању.
– Срећни смо што данас, након двије године које су протекле без матурских забава, на најсвечанији начин обиљежавамо завршетак деветогодишњег школовања. У овој генерацији имамо три вуковца и једном ученику ће бити издата посебна диплома. Свим матурантима желим да буду срећни, здрави и да остваре све своје циљеве – рекла је Миљићева додавши да ће ученик генерације бити проглашен у сриједу када је планирана подјела свједочанстава.
Да је основна школа посебан период за све ђаке рекла је матуранткиња Теодора Петковић.
– Ових девет година стицали смо знање и пријатеље, који су уљепшали велики дио мог живота. Управо је то посебно за сваког од нас – рекла је Петковићева која школовање планира да настави у информатичкој гимназији.

Related posts

Ученици се окушали
у говорништву

Derventski List

Позив за предлагање кандидата
за Великогоспојинску повељу

Derventski List

„WEBO“ ИЗ ДЕРВЕНТЕ ОПСКРБЉУЈЕ АУТОИНДУСТРИЈУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još