Друштво

Императив добра сарадња институција

Командир Полицијске станице Дервента Миломир Балатуновић и помоћник командира Александар Ђекић у склопу пројекта „Рад полиције у заједници“ састали су се данас са директором Дома здравља Дервента Мирком Шараном и старјешином Територијалне ватрогасне јединице Дервента Славеном Пијетловићем.
Тема састанка са  директором Дома здравља  је била сарадња ове  двије институције у протеклом периоду као и  тренутна епидемиолошка ситуација као и поступање ових институција у складу са истом, те тренутном процесу вакцинисања грађана. Током састанка директору је предочен број вакцинисаних полицијских службеника као и полицијских службеника који су прошли процес ревакцинације док је директор Дома здравља упознао руководство Полицијске станице о броју вакцинисаних и ревакцинисаних грађана. Током овог састанка донесени су одређени закључци и смјернице за наставак и унапређење даље сарадње.
Истог дана у просторијама Територијалне ватрогасне јединице Дервента одржан је састанак са старјешином  Славеном Пијетловићем. Тема састанка је била сарадња Полицијске станице и ове Ватрогасне јединице у погледу заједничког рада и поступања. На састанку је изнесено стање у погледу противпожарне заштите на подручју града Дервента која је заједничка у раду обе институције као и планови за наредни период у погледу њеног унапређења. Поред тога било је и ријечи о дјеловању ове двије институције у ванредним ситуацијама са анализом заједничког рада који се спроводио у претходном периоду.
Заједнички став наведених  институције је наставак и унапређење даље сарадње.

Related posts

Награда као доказ исправне пословне политике

admin

НАЈМЛАЂИ ФОЛКЛОРАШИ ОТВОРИЛИ „БОСИЉКОВАЊЕ“

admin

Слободно укупно 1.618 мјеста за бруцоше

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još