Спорт

Кнежевић комплетирао играчки кадар

Рукометни клуб „Дервента“ ангажовањем Николе Кнежевића, играча који је дијете бањалучког „Борца“, а носио је и дрес „Слоге“ из Добоја, комплетирао је играчки кадар дервентског клуба за нову прволигашку сезону.

Кнежевић, који је већ уписао прве минуте за „Дервенту“ минулог викенда у Источном Сарајеву, каже да је до сарадње дошло сасвим случајно.

– Одлучио сам да се вратим кући у Бањалуку послије епизоде у Добоју и завршим посљедњу годину факултета. Било ми је јако тешко стизати те обавезе уз наступе и тренинге у Премијер лиги БиХ. „Слога“ ми је нудила наставак сарадње, имао сам још неколико позива од челника екипа премијерлигашких клубова, али одлука је била већ донесена. Нешто се морало жртвовати, а у овом случају то је био нажалост рукомет, на том нивоу – рекао је Кнежевић додајући да је онда изненада стигао позив из Дервенте.

– Контактирао ме је Славен Шмуља, предсједник клуба. Морам признати да ме је „купио“ са нормалним и опуштеним разговором, видио сам одмах како ствари у клубу функционишу и он ми је доста тога појаснио – казао је Кнежевић који је већину чланова дервентске екипе већ познаје.

– Све у свему, мислим да је била добра одлука, да не испадам из такмичарског ритма, да тренирам и играм утакмице, јер сам далеко од качења патика од клин – признаје овај играч.

Истиче да је „Дервента! у сусрету са „Славијом“ имала доста техничких грешака и брзоплетости, након чега су се на полувремену пресабрали и утакмицу добили на искуство, али већ за викенд слиједи нови изазов.

– Сигурно да нам ова побједа пуно значи. Показали смо карактер, вратили се из великог минуса и увијек је добро започети такмичарски дио побједом. Наш наредни ривал је „Котор Варош“, екипа коју не знам пуно, осим да имају доста осцилација у играчком кадру, доста играча одлази, враћа се, подмлађују екипу. Оно што могу очекивати наши навијачи, поготово на домаћем терену, јесте борба и  искључиво побједа – јасан је Кнежевић.

Related posts

„НЕКТАР ФУТСАЛ 2018“ НАПУНИО ДВОРАНУ

admin

Пуних батерија и уз појачања у нову сезону

admin

Против комшија по
пријеко потребне бодове

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još