Друштво

Креативна радионица
оплеменила Дан младих

Волонтери Андријана, Матеја и Стефан у оквиру Центра за креативни рад и галерије рукотворина „БиосПлус“ водили су креативну радионицу за дјецу предшколског и школског узраста током које су украшавали кућице – касице и то поводом обиљежавања 12. августа, Међународног дана младих.

Радионица је организована уз подршку ликовног педагога Вујадина Малешевића и родитеља дјеце, а украшене касице учесници су добили на поклон.

– Седморо дјеце предшколског и школског узраста Катарина, Душица, Аница, Софиа, Ема, Милица и Милош акрилним бојама украсили су касице за штедњу у сусрет дервентском Вашару. Касице су персонализоване и добили су их на поклон – рекли су из „БиосПлуса“ додавши да ће радионице бити настављене и у наредним данима.

– Најбољи радови ће бити награђени на завршној изложби у оквиру 17. Сајма привреде и туризма у Дервенти 25. августа – додали су из „БиосПлуса“.

Related posts

Заједничким снагама до збрињавања отпада

admin

Вожњом бадњака најављују најрадоснији празник

admin

Тона пелета на тржишту РС до 480 КМ плус ПДВ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još