Друштво

Креативна радионица
оплеменила Дан младих

Волонтери Андријана, Матеја и Стефан у оквиру Центра за креативни рад и галерије рукотворина „БиосПлус“ водили су креативну радионицу за дјецу предшколског и школског узраста током које су украшавали кућице – касице и то поводом обиљежавања 12. августа, Међународног дана младих.

Радионица је организована уз подршку ликовног педагога Вујадина Малешевића и родитеља дјеце, а украшене касице учесници су добили на поклон.

– Седморо дјеце предшколског и школског узраста Катарина, Душица, Аница, Софиа, Ема, Милица и Милош акрилним бојама украсили су касице за штедњу у сусрет дервентском Вашару. Касице су персонализоване и добили су их на поклон – рекли су из „БиосПлуса“ додавши да ће радионице бити настављене и у наредним данима.

– Најбољи радови ће бити награђени на завршној изложби у оквиру 17. Сајма привреде и туризма у Дервенти 25. августа – додали су из „БиосПлуса“.

Related posts

Црвени крст одговорио
на све изазове

Derventski List

За незаборавну забаву
бирају тематске рођендане

Derventski List

ФОТОГРАФИЈЕ ИЗ ФАБРИКЕ „УКРИНА“ ЗА СТАРТ „ДЕРВЕНТСКОГ СРЦА“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još