Друштво

„Зборник сјећања ученика V4“
споменар за цијели живот

Ликовни и литерарни радови, те фотографије и успомене забиљежене са бројних часова у природи, путовања и приредби укоричених у „Зборник сјећања ученика V4“ представљени су јуче Дервенћанима.

Ова збирка успомена дјело је учитељице ученика V4 Основне школе „Никола Тесла“ Јасмине Радановић, а заједно са ученицима пожељела је да на овај начин сачува од заборава све заједничке доживљаје.

– На ову идеју сам дошла спонтано, након што сам са својим ђацима реализовала промоцију своје друге збирке пјесама за дјецу „Дјечија љубав и машта“. Била је част све ове године бити њихов одјељенски старјешина. Учили смо једни од других, покушала сам да им пренесем своје животно искуство и да им дам савјет како да се поставе у одређеним животним ситуацијама, како да се носе са проблемима за које мисле да су нерјешиви, како да се понашају и шта да цијене код других – казала је Радановићева казавши да су се ученици увијек посебно радовали путовањима.

– Пред њима је још много путовања, надам се. Желим им да на свом животном путу остану на добром курсу, да не скрећу са стазе и да не одступају од моралних вриједности које их красе свих ових година. Поносна сам што сам била дио њиховог одрастања и живота – рекла је Радановићева.

Related posts

До краја године календар парастоса

admin

Корисни савјети о љековитом
биљу и плодовима

Derventski List

Настава за ученике Музичке школе од сутра у старој згради Гимназије

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Које теме бисте вољели да буду заступљеније у Дервентском листу:

Хвала што сте гласали!