Друштво

Креативна радионица
оплеменила Дан младих

Волонтери Андријана, Матеја и Стефан у оквиру Центра за креативни рад и галерије рукотворина „БиосПлус“ водили су креативну радионицу за дјецу предшколског и школског узраста током које су украшавали кућице – касице и то поводом обиљежавања 12. августа, Међународног дана младих.

Радионица је организована уз подршку ликовног педагога Вујадина Малешевића и родитеља дјеце, а украшене касице учесници су добили на поклон.

– Седморо дјеце предшколског и школског узраста Катарина, Душица, Аница, Софиа, Ема, Милица и Милош акрилним бојама украсили су касице за штедњу у сусрет дервентском Вашару. Касице су персонализоване и добили су их на поклон – рекли су из „БиосПлуса“ додавши да ће радионице бити настављене и у наредним данима.

– Најбољи радови ће бити награђени на завршној изложби у оквиру 17. Сајма привреде и туризма у Дервенти 25. августа – додали су из „БиосПлуса“.

Related posts

Нова столарија на читавом објекту школе

admin

Квалитет, комфор и повјерење темељи двије деценије дугог рада

admin

У бању иде више чланова борачке популације него раније

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još