ИЗДВОЈЕНОНовости

КРЕЋЕ РЈЕШАВАЊЕ СТАТУСА ЗГРАДЕ ПРЕКО ПУТА ДВОРАНЕ

Начелник општине Дервента упутио је јавни позив свим правним и физичким лицима који имају закључен купопродајни уговор о куповини стамбених и пословних простора у згради преко пута спортске дворане у Дервенти да доставе  сву расположиву документацију у циљу рјешавања правног статуса овог објекта.

– Ради се о објекту изграђеном на земљишту означеном као к.ч. 178, 188 и 1946/2, КО Дервента 2, а за рјешавање његовог статуса потребни су нам уговори, докази о уплати, пресуде суда и друго – наводи се у јавном позиву.

Сву расположиву  документацију је потребно доставити у овјереним фотокопијама Одјељењу за просторно уређење општине Дервента у року од 30 дана од дана објаве позива.

– Све потребне информације могу се добити у Одјељењу за просторно уређење општине Дервента или на бројеве телефона 053/315-171 и 053/315-176 – додаје се у јавном позиву.

Related posts

Аплицирање за средства из мађарског фонда до 15. октобра

admin

„МИКРОФИН“ ОПРЕМИО МУЛТИМЕДИЈАЛНУ УЧИОНИЦУ

admin

Срећан Бадњи дан!

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još

Коју врсту манифестација у граду најрадије посјећујете: