ДруштвоИЗДВОЈЕНО

СУТРА СПЕКТАКЛ НА ЛЕДУ

Након наступа пред више од 200 милиона гледалаца у више од 50 земаља свијета, Интернационални циркус на леду „Град“, у оквиру нове европске турнеје наступиће сутра у Спортском центру у Дервенти.

– Ово је јединствена прилика да гледаоци присуствују програму који очарава публику широм свијета, доносећи осмијехе и забаву млађима, а старима враћа сјећање на некадашње циркуске арене – најављују организатори из „Квин естраде“.

Програм, додају, прилагођен је извођењу на леду, али са свим елементима акробатике и пратећих садржаја који и чине један цирцус, изводи се уз спектакуларне свјетлосне ефекте.

– Поред партерског извођења тачака, кловнова и акробатике, гледаоцима ће бити приказане и тачке на трапезу, а све спојено са акробатиком на клизаљкама. Посебна атракција је коришћење клизаљки у појединим тачкама гдје је висина клизаљки 60 центиметара – навели су из „Квин естраде“

Улазнице по цијени од десет марака могу се купити на благајни Спортског центра Дервента, а све информације потражите на број телефона 066/905-399.

Гостовање циркуса на леду „Гранд“ у Дервенти подржала је Општинска управа Дервента на челу са начелником  Милорадом Симићем.

Related posts

Расписан конкурс за школовање пилота хеликоптера

admin

Дијелови града
сутра без струје

Derventski List

УТВРЂЕН НАЦРТ РЕБАЛАНСА БУЏЕТА, ПРИМЈЕДБЕ ДО 23. ЈУНА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još