ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Малишани из „Трола“ и „Бамбија“ посјетили Полицијску станицу

Полицијска станица Дервента, поводом крсне славе Министарства унутрашњих послова РС, Светог Архангела Михаила, угостила је данас малишане из вртића „Трол“ и Клуба за дјецу „Бамби“ приближивши им рад полицијских службеника.

Другари из вртића имали су прегршт питања за полицијске службенике који су им стрпљиво одговарали, показујући им опрему коју користе у свакодневном обављају задатака.

Командир Миломир Балатуновић обраћајући се гостима изразио је задовољство што се традиција организовања отворених врата наставила и ове године.

– Данас имате прилику да се дружите са полицајцима, да се упознате са нашим послом, да видите шта је нама све потребно како би обављали свој посао на најбољи могући начин, те да видите наша службена возила – казао је Балатуновић те савјетовао малишане да се не плаше полиције и да су им полицајци пријатељи којим се увијек могу обратити за помоћ.

Директорица „Трола“ Гордана Симић казала је да сарадња са Полицијском станицом траје већ годинама.

– Како сваке године у октобру обиљежавамо „Недјељу саобраћаја“ током које полицајци редовно долазе у вртић и друже се са малишанима, тако традиционално, у новембру у вријеме отворених врата малишани посјећују Полицијску станицу, друже се са полицијским службеницима, буду почашћени соковима и слаткишима. Искористила бих прилику да апелујем на родитеље да дјецу уче да им је полицајац пријатељ, а не да их плаше да ће их полицајац казнити – казала је Симићева.

Related posts

УПИС У ПРИПРЕМНУ НАСТАВУ И ДАЉЕ ТРАЈЕ

admin

Расписан конкурс за
субвенцију каматне стопе

Derventski List

Дервентски ученици
креирали апликацију „Edugame“

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još