Друштво

Математичке радионице
поново у Народној библиотеци

Математичке радионице професорице Биљане Ђукић поново су доступне основцима у Народној библиотеци „Бранко Радичевић“, а пријаве ће трајати током читаве школске године.

Радионице су намијењене ученицима основних школа, од другог до деветог разреда, а часови ће бити одржавани једном седмично према распореду прилагођеном полазницима и то од прве седмице октобра.

– Ученици могу да се пријаве током читаве школске године, јер смо примијетили да нам се послије првих провјера знања придружи већи број ученика. У ових претходних пет година колико трају радионице, пријављују се ђаци различитих узраста, али настојим да у једној групи буду они који похађају исти разред – објаснила је Ђукићева додавши да је првих година постојала и напредна група, као и припремна група за средњошколце, а што ће ове године изостати.

Мјесечна чланарина износи 20 марака, док је за дјецу из исте породице цијена чланарине 15 КМ.

Више информација о радионицима доступно је на број телефона 066/614-813, а пријаве су могуће и у Народној библиотеци „Бранко Радичевић“ као и на број 053/332-961.

Related posts

Помоћ и подршка
грађанима главне водиље

Derventski List

„Комуналац“: Не прекопавамо гробна мјеста

admin

Малишани из „Бамбија“ опремљени
свјетлоодбојним прслуцима

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još