Друштво

Математичке радионице
поново у Народној библиотеци

Математичке радионице професорице Биљане Ђукић поново су доступне основцима у Народној библиотеци „Бранко Радичевић“, а пријаве ће трајати током читаве школске године.

Радионице су намијењене ученицима основних школа, од другог до деветог разреда, а часови ће бити одржавани једном седмично према распореду прилагођеном полазницима и то од прве седмице октобра.

– Ученици могу да се пријаве током читаве школске године, јер смо примијетили да нам се послије првих провјера знања придружи већи број ученика. У ових претходних пет година колико трају радионице, пријављују се ђаци различитих узраста, али настојим да у једној групи буду они који похађају исти разред – објаснила је Ђукићева додавши да је првих година постојала и напредна група, као и припремна група за средњошколце, а што ће ове године изостати.

Мјесечна чланарина износи 20 марака, док је за дјецу из исте породице цијена чланарине 15 КМ.

Више информација о радионицима доступно је на број телефона 066/614-813, а пријаве су могуће и у Народној библиотеци „Бранко Радичевић“ као и на број 053/332-961.

Related posts

Проглашени најбољи рецитатори у Српској

admin

„Дервентско срце“
од 22. до 29. јула

Derventski List

Теа Аничић се успјешно опоравља од операције

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još