Друштво

Матурском забавом заокружили
школовање у „Будућности“

Матуранти Центра за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“, Никола Шаиновић и Ненад и Ратко Ковачевић, опростили су се вечерас од школских клупа матурском забавом.

У присуству родитеља, наставника, пријатеља и других ученика ове установе, матурантима су уручене дипломе о завршетку основног и средњег образовања, а успомене на ово вече засигурно ће им бити веома драге.

Директор „Будућности“ Владан Поповић пожелио је срећу матурантима.

– Ово је прва организована матурска забава послије пандемије корона вируса, а вечерас испраћамо два матуранта средње школе Ненада и Ратка Ковачевића и једног матуранта основне школе, Николу Шаиновића, који је образовање завршио уз употребу асистивних технологија што је врло значајно за нашу установу и образовни систем Републике Српске. Он је први ученик који је са том дијагнозом који је привео крају школовање, а свакако је кључно у наставном процесу било залагање родитеља – казао је Поповић.

Related posts

На забаван начин савладавају математику

admin

Неупитна подршка мајкама са троје и више дјеце

admin

Радници и ђаци
на удару грипа

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još