Култура

Миланка Благојевић представила свој књижевни опус

Народна библиотека „Бранко Радичевић“ вечерас је угостила књижевницу Миланку Благојевић која је представила свој књижевни опус.

Исим читања дијелова већ објављених књижевних остварења у виду двије збирке кратких прича и разговора о култури и књижевности, ауторка је представила и до сад необјављена прозна дјела и поезију.

Писану умјетност инспирисану емоцијама, али и свакодневицом, представила је ауторка кроз разговор са модератором ове вечери и предсједником издавачке куће „Имприматур“ Борисом Максимовићем.

– Објавила сам до сада двије збирке прича „Мандаринске патке“ која је свјетло дана угледала 2018. године, а која обједињује радове настајале током осам година, те „Нервус вагус и друге приче“ која је објављена двије године касније, тако да сам дервентској публици представила ова своја остварења, а вече смо замислили као разговор о пројектима, стању и конкретним темама у култури, а представила сам и неке своје необјављене одломке – рекла је Благојевићева додавши да ради на збирци поезије и још једном роману.

 

Related posts

У Школи глуме „крчкају“ се нове представе

admin

КЊИЖЕВНО ДРУЖЕЊЕ У ОСВИТ ПРОЉЕЋА

admin

„Лето кад сам научила да летим“ у три термина

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još