ИЗДВОЈЕНОКултура

МЛАДИ ГОВОРНИЦИ УЉЕПШАЛИ „АРТ СЦЕНУ“

„Љетнa арт сцена“ вечерас је,11. пут, под свјетлима своје сцене славила лијепу ријеч и говорништво, а дервентској публици представили су се такмичари у рецитовању које организује Народна библиотека „Бранко Радичевић“, а који су заузели највиша мјеста а то су Алексеј Кнежевић, Лејла Бундавица, Јована Јошић и Ерна Мехмедовић.
– За вечерас смо љубитељима лијепе ријечи припремили кратку говнорничку посластицу у виду представљања најмлађих Дервенћана чији таленти за рецитације стварно заслужују пажњу. Своје умијеће говорништва дочарали су такмичари који су на прошлогодишњем такмичењу у рецитовању за ученике основних школа заузели прва три мјеста, а овом приликом морам да истакнем задовољство што библиотека сваке године организује ово такмичење и њиме привуче све бећи број малишана- рекла је вечерашња водитељица програма Сања Томинчић додавши да су још увијек изложени радови дервентских умјетника, досадашњих учесника ове манифестације.
– Изложене су слике и фотографије наших талентованих Дервенћана. Са задовољством истичемо да је протекле седмице продата слика умјетнице Јелене Бардак и тим је значајно повећан буџет ове манифестације- рекла је Томинчићева.
Сљедеће издање „Љетне арт сцене“ које ће уједно бити и посљедње за ову годину планирано је у петак 25. септембра, а манифестацију це „затворити“ позоришна представа.

Related posts

Почело обиљежавање „Недјеље Црвеног крста“

admin

ЗИМСКА СЛУЖБА УПУЋЕНА НА СЕОСКА ПОДРУЧЈА

admin

Машине и алати под надзором суда

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još