Друштво

Наставити коректну сарадњу
СП-а са медијима

Градски одбор Социјалистичке партије Дервента организовао је вечерас традиционални празнични пријем за представнике медија и чланове Градског одбора партије.
Предсједник Градског одбора Славен Гојковић захвалио се свим новинарима и медијским кућама на коректном праћењу активности партије.
-Желим да свима вама наредна година буде још успјешнија. Година коју испраћамо није била изборна, али сте нас коректно пратили кроз друге активности које смо реализовали и кроз рад Клуба одборника у Скупштини града – казао је Гојковић уз честитке за предстојеће новогодишње и божићне празнике.
Директор и главни уредник Дервентског листа Чедо Вујичић захвалио се за његовање добрих односа и путем традиционалног пријема за медије, али и коректној сарадњи коју ова медијска кућа има са СП-ом.
Пријему су присуствовали и чланови Градског одбора партије, између осталих, предсједник Скупштине града Бојан Радановић и одборник Бојан Земуновић, те начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности у Градској управи Славен Пашалић.

Related posts

САВЛАДАЈТЕ ЗМИЈАЊСКИ ВЕЗ И ТКАЊЕ НА РАДИОНИЦАМА

admin

Очување животне средине
зближило младе из три земље

Derventski List

Без нових уписаних ђака у другом јулском уписном року

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još