Новости

На снази измјене
на јавним паркинзима

Правилником о јавним паркиралиштима, који је у Службеном гласнику града објављен 6. јула и ступио је на снагу, доплатна паркинг карта на јавним паркинзима у Дервенти умјесто десет сада кошта 20 КМ, а задржавање возила без плаћања паркинга умјесто 15 сада је пет минута.

Како је објаснио начелник Одјељења за стамбено – комуналне послове Градске управе Срђан Новић овим измјенама Дервента се изједначава са околним градовима и општинама.

– Локалне заједнице у окружењу су већ одавно подигле цијену доплатне карте на 20 марака и скратиле вријеме заустављања возила на пет минута – рекао је Новић.

Како се наводи у правилнику, јавна паркиралишта у Дервенти су на Тргу ослобођења, Тргу православља, те у улицама Цара Лазара, Краља Петра Првог, Триве Вујића, Славка Симића, Николе Тесле, Чика Јове Змаја, Браће Југовић, Милована Бјелошевића Белог и Дубичкој. Паркинг се плаћа од седам до 16 часова, осим у дане викенда и државних празника.

Цјеновник

Паркинг карта за 90 минута паркирања 1 КМ

Дневна паркинг карта 3 КМ

Екстра дневна паркинг карта 20 КМ

Мјесечна паркинг карта 35 КМ

Годишња паркинг карта 150 КМ

Мјесечна повлашћена паркинг карта за станаре 10 КМ

Годишња повлашћена паркинг карта за станаре 50 КМ

Related posts

Припремају се додатне мјере за празнике

admin

НА СВЕТОСАВСКОМ БАЛУ ПРИКУПЉЕНО 18.450 КМ

admin

НАСТАВА НЕЋЕ БИТИ КАО ПРИЈЕ КОРОНА ВИРУСА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još