ИЗДВОЈЕНОРС-РЕГИЈА

Нема отварања кафића ни у идућих седам дана

У идућих седам дана неће бити отварања угоститељских објеката, рекао је Милош Станишић, члан Управног одбора „Хореке“, након састанка представника удружења са Радованом Вишковићем, премијером РС.

Он је додао да након отварања објеката, Републички штаб неће доности ограничење радног времена, него ће то бити пребачено на локалне заједнице.

– Након отварања број људи ће бити по квадратури, тако да ћемо спасити оне људе који у своје објекте могу примити 100 – 200 људи уз поштовање свих мјера, да не буде тих 50. Самим тим смо додатно њима помогли – казао је Станишић.

Рекао је да им је одобрено да сви који желе одгоду плаћања електричне енeрегије на отприлике 90 дана, могу појединачно да се јаве у Електропривреду.

– Наредне седмице ћемо наставити преговоре. Од сада, један од наших чланова ће бити у Кризном штабу, тако да све мјере које се буду доносиле везано за угоститељство ми ћемо провући кроз наш реалан сектор. Очекујемо да ће мјере бити прилагођеније нашем послу – рекaо је Станишић новинарима.

http://www.nezavisne.com

Related posts

Подршка Владе вјетар у леђа модернизацији производње и запошљавању

admin

Влада утврдила буџет за 2024, веће пензије,
борачка примања и плате у образовању

Derventski List

УЧЕНИЦИ ИЗ „ТЕСЛЕ“ У КВИЗУ „НАУЧИ СЕ ЧОВЈЕЧЕ“ (ФОТО)

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još