Спорт

Промоција књиге
„Дервентски рукомет“ вечерас

Из пера дугогодишњег спортског радника Богдана Поповића свјетлост дана угледала је нова књига  „Дервентски рукомет“ која ће бити представљена вечерас у Центру за културу. 

Поповићев ауторски потпис носи и књига „70 година рукомета у Дервенти“ објављена 2017. године, а ново дјело подробније се бави историјом, именима која су златним словима исписана у историји клуба, резултатима који су дика овог спортског колектива, али и Дервенте, и то на готово 700 страна.

– Послије нeкoликo гoдинa мукoтрпнoг прикупљaњa пoдaтaкa oстao je joш jeдaн мaли диo истoриje клубa нeзaписaн и нeoбjeдињeн. И за ову књигу информације сам црпио махом из тeкстoвa Дeрвeнтског листa, кojи je нajвишe и нajoпширниje писao o рeзултaтимa и успjeсимa клубa, али и других листова – рекао је Поповић које је 25 гoдинa члaн Скупштинe клубa, нeкoликo гoдинa и члaн Упрaвнoг oдбoрa и сeкрeтaр клубa.

Почетак промоције планиран је у 18 часова, а књигу ће представити аутор, рецензент Дамир Кљајић, представници издавања Српског књижевног клуба „Вихор“ и Рукометног клуба.

Related posts

Годину са новим звањима
завршава 35 теквондоиста

Derventski List

КАРАТИСТИ ПОЛАГАЊЕМ ЗАВРШИЛИ СЕЗОНУ

admin

Дервенћани савладали Шамчане

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još