ИЗДВОЈЕНОНовости

ОБЈАВЉЕН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СТАМБЕНО ЗБРИЊАВАЊЕ

Министарство рада и борачко-инвалидске заштите објавило је данас Јавни позив за подношење захтјева за стамбено збрињавање у складу са Уредбом о стамбеном збрињавању породица погинулих бораца и ратних војних инвалида Одбрамбено – отаџбинског рата РС.

– Захтјев за стамбено збрињавање може поднијети лице које има статус члана породице погинулог борца или статус ратног војног инвалида од прве до четврте категорије – саопштили су из Министарства рада.

Захтјев се подноси писмено органу управе надлежном за борачко-инвалидску заштиту града или општине у којој подносилац захтјева има пријављено пребивалиште у посљедње четири године непрекидно.

– Рок за подношење захтјева је од 1.  маја до 31. маја 2019. године – наглашавају из министарства.

Јавни позив је објављен у данашњим издањима дневних новина „Глас Српске“ и „Независне новине“ и на интернет страници Министарства рада и борачко-инвалидске заштите (Јавни позив – Јавни позив за стамбено збрињавање).

ЈАВНИ ПОЗИВ ПРЕУЗМИТЕ ОВДЈЕ

Related posts

НАЦРТ БУЏЕТА ЗА 2021. ГОДИНУ ИЗНОСИ 19,1 МИЛИОН КМ

admin

ПАЖЊУ ПЛИЈЕНИЛА ПОСТИГНУЋА УЧЕНИКА ОШ „19. АПРИЛ“

admin

Слобода завјет који треба брижно чувати

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još