Спорт

Одбојкашице тријумфом завршиле
одличан први дио сезоне

СМЕЧ – ДЕРВЕНТА 0:3

Живковић, Бабић (Л1), Сарачевић, Дамјановић, Вујичић, Кењало, Нинковић, Попадић (К), Алексић, Аџић, Малић, Дујаковић (Л2).Тренер: Драган Моћић

У посљедњој утакмици јесењег дијела Друге одбојкашке лиге Републике Српске одбојкашице „Дервенте“ су у Новом Граду савладале ривалке из „Смеча“ што их је позиционирало на прво мјесто првог дијела шампионата са екипом „Вожд“ из Приједора.

Досадашњи резултати су наговјештавали да „Дервента“ има улогу фаворита и у овом мечу, а то је оправдала савршеном игром у свим одбојкашким елементима.

-Мало стегнут почетак меча и почетна предност домаћина 4:0 је јако брзо истопљена одличним сервисом капитена Ксеније Попадић и неизвјесност је трајала до резултата 9:10. Тада на сервис долази Вања Нинковић и сјајним сервисима и још бољом одбраном зоне пет екипа прави изванредан низ и сет бива добијен резултатом 10:25. Други сет је обиљежила још доминантнија игра, посебно у одбрани, блок Саре Сарачевић и посебно Вање Нинковић је потпуно зауставио нападе домаћина. Сервис је био без грешке и услиједио је више него доминантан тријумф 4:25. Трећи сет пресликан као други, једнак и резултат, 4:25 – казали су из клуба додавши да су све дјевојке добиле прилику да играју, а са при томе, квалитет игре нимало није пао.
Слиједи зимска пауза, а наредна утакмица је у фебруару против екипе „Балкана“ из Мркоњић Града.

Пионирке

Пионирско првенство Републике Српске:

ОК ДЕРВЕНТА – ОК СЛОГА ДОБОЈ 0:3 (15:25, 20:25, 10:25)

Related posts

Благојевић и Павловићева
најбољи спортисти Дервенте

Derventski List

Дервенћанке преузеле
лидерску позицију

Derventski List

Теофиловићу сребро у
дресу репрезентације Србије

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još