ИЗДВОЈЕНОСпорт

Благојевић и Павловићева
најбољи спортисти Дервенте

Члан Фудбалског клуба „Текстилац“ и Клуба малог фудбала „Дервента“ Огњен Благојевић и чланица Женског рукометног клуба „Дервента“Анастасија Павловић најбољи су спортисти Дервенте у 2023. години, док је титулу најбољег спортског колектива понио Клуба малог фудбала, а најперспективнијим спотистом проглашена је чланица Одбојкашког клуба „Дервента“ Јелена Попадић.

Резултати су то збрајања резултата гласања на интернет порталу Дервентског листа, остварених такмичарских резултата и гласова чланова жирија.

Традиционално награђивање најуспјешнијих спортиста, спортских колектива и оних чија перспектива наслућује запажене спортске резултате и Дервентски лист и ове године проводио је у сарадњи са градом Дервента, али и читаоцима.

На расписани јавни позив за избор најбољих спортиста стигло је седам приједлога за мушку и три за женску конкуренцију, затим осам приједлога за најбољи спортски колектив и девет приједлога за најперспективније спортисте.

Награде најбољима биће уручене 29. децембра у Спортском центру током финала турнира „Дервента Нектар футсал“.

Related posts

Дозвољена музика уживо у угоститељским објектима

admin

ПУНА КУЋА ДЈЕЦЕ НАЈВЕЋИ БЛАГОСЛОВ (ФОТО)

admin

ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА СА СТИПЕНДИСТИМА 9. МАРТА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još