Друштво

Одмор и дружење за љепши
почетак нове школске године

Десетодневни боравак у Бечићима био је прилика за одмор, али и креативност и едукацију чији дио је било десет ученика Центра за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“, а искуства са љетовања понијели су у нову школску годину.

Група ученика у пратњи троје наставника на мору је боравила од 19. до 28. августа у оквиру пројекта „Социјализација дјеце Републике Српске“.

– Поред купања, сунчања и игара на плажи, наши ученици су успјешно савладали основе пливања, а били су и активни учесници различитих радионица, као и маскенбала, игара без граница и сличних вечерњих активности – казали су из ове установе а боравак на мору за ученике је био прилика и за нова пријатељства.

У оквиру пројекта „Социјализација дјеце РС“ коју реализује Јавни фонд за дјечију заштиту на мору у Бечићима овог љета боравило је 22 дјеце посредством Центра за социјални рад и Центра „Будућност“.

Related posts

Привилегија 30 година корачати стазом хуманости

admin

Поводом Васкрса подијељено 90 пакета помоћи

admin

ЗАВРШЕНО УНУТРАШЊЕ МАЛТЕРИСАЊЕ СТАРЕ ЦРКВЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još