ИЗДВОЈЕНОНовости

Нови режим саобраћаја
према центру града

Због почетка реконструкције Улице краља Петра Првог од Хармана до кружног тока „Рампа“ од данас је на снази измјена режима саобраћаја према центру града.

Прва фаза радова подразумијева реконструкцију дијела улице од Хармана до раскрснице Улица краља Петра Првог и Јована Дучића.

– Током извођења ове фазе радова саобраћај ће бити обустављен у оба смјера у дијелу Улице краља Петра Петра од раскрснице са Улицом Јована Дучића до Хармана. Улицом Јована Дучића саобраћај ће се одвијати у оба смјера, уз забрану заустављања и паркирања у овој улици. Улицом браће Југовића ће се саобраћој одвијати у једном смјеру из Омладинске улице, док ће на снази бити забрана саобраћаја у једном смјеру из правца Хармана (паркинг на Харману). Из Улице чика Јове Змаја дозвољени смијерови су десно и лијево при изласку на Улицу Јована Дучића – саопштено је из Одјељења за стамбено – комуналне послове.

Из овог одјељења моле учеснике у саобраћају за поштивање привремене саобраћајне сигнализације и измијењеног режима саобраћаја који ће бити на снази до краја радова на реконструкцији улице.

Related posts

БИЦИКЛИСТИЧКИ КАРАВАН ИЗ ДЕРВЕНТЕ КРЕНУО КА ФИНИШУ

admin

ДЕРВЕНТСКИ СП ПРОСЛАВИО 26. ГОДИНА ПОСТОЈАЊА

admin

СРЕЋНА НОВА 2020. ГОДИНА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još