ИЗДВОЈЕНОНовости

Омладинска банка стала
уз још шест пројеката

Омладинска банка Дервенте подржаће шест нових пројеката младих са чијим носиоцима су данас потписани уговори, а укупна вриједност одобрене подршке износи 20.353 КМ.

На позив Омладинске банке који је био отворен до 13. марта било је пријављено управо шест пројеката и сви су прихваћени, и то „Дуг према прецима – израда опанчића дервентског краја“, „Фудбалом до здравља и другарства“, „Исте боје – исти тим“, „Недостатак опреме за кабинет практичне наставе“, „Салу уреди за боље кораке на сцени“, „Уређење кабинета економске струке – паметна табла“.

Чекове подршке младима уручио је замјеник градоначелника Синиша Јефтић пожеливши им успјешну реализацију пројеката и идеја.

Шансу за подршку у реализацији идеја млади у Дервенти имаће поново наредних дана када ће бити расписан други позив за предлагање пројеката и микро – бизниса за које је ће бити обезбијеђена подршка од 3.950 КМ и 4 .000 за микро – бизнисе.

Омладинска банка у Дервенти је присутна већ годину, а меморандумом о сарадњи који су крајем прошле године потписали представници Фондације „Мозаик“ и Градске управе, за 32 нова пројекта младих и осам микро – бизниса младих у периоду од четири биће обезбијеђено 97.000 марака.

Related posts

ЗАВРШЕН ВОДОВОД У АГИЋИМА

admin

Освештани виногради за родну и берићетну годину

Derventski List

БОЉИ УСЛОВИ У ОШ „ЂОРЂО ПАНЗАЛОВИЋ“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još