Друштво

Омладинска банка
тражи нове чланове одбора

Омладинска банка Дервента, у партнерству с Фондацијом „Мозаик“  и Градском управом, објавила је позив за нове чланове Одбора банке који имају жељу да доприносу развоју локалне заједнице.

– Ако имаш између 17 и 30 година, желиш да стекнеш вриједно искуство и учиниш нешто добро за своју заједницу, ово је твоја прилика, придружи се и буди дио успјешног тима младих људи који су већ оставили утицај на своје окружење –  наведено је у јавном позиву.  

Омладинска банка Дервента омогућује младима да се ангажују у развоју и имплементацији пројеката од друштвеног значаја, да учествују у одлучивању о расподјели фондова и покретању сопственог бизниса и развоју предузетничких вјештина.

Рок за пријаве је 19. децембар до 14 часова, на интернет  странициlonac.pro, а више информација о програму Омладинске банке и раду одбора доступно је на фејсбук страници Омладинске банке Дервента.

Related posts

Ученицима приближена свакодневица
особа са оштећеним видом

Derventski List

МАЛИШАНИ ИСПРЕД СВОЈЕ ЗГРАДЕ СУГРАЂАНИМА НУДЕ ОСВЈЕЖЕЊЕ

admin

КАМПАЊА „ЧИТАЈМО ЗАЈЕДНО“ ПУНИ ПОЛИЦЕ ЛЕКТИРОМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još