Eкономија

Онлајн радионицама до лакшег приступа бесповратним средствима

У циљу боље информисаности регистрованих привредних субјеката у БиХ о могућностима коришћења бесповратних средстава, а која су обезбијеђена у оквиру шестог јавног позива за доставу пројектних приједлога за коришћење Challenge фонда који је отворен до 12. фебруара у 16 часова, пројектни тим, у складу са актуелном епидемиолошком ситуацијом, организује онлајн инфо сесије на којима ће представити детаље јавног позива.

Заинтересовани за учешће на инфо сесијама могу да се пријаве на сајту пројекта „Challenge to Change“, најкасније дан прије одржавања инфо сесије, а сесије ће бити одржане у четири термина и то 22. јануара у 11 часова, 26. јануара у десет и у 13 часова, те 27. јануара у 12 часова.

Ријеч је о фонду који је успостављен у оквиру пројекта „Challenge to Changе“ који финансијски шведска Агенција за међународни развој и сарадњу, а проводе га сарајевска Регионална развојна агенција и Развојна агенција РС.

Related posts

Скупштина повјерилаца „Униса“ данас у Добоју

admin

РАФИНЕРИЈА ДЕРВЕНТИ ПОНУДИЛА ГАС

admin

Рибарству потребна већа подршка

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još