Eкономија

Онлајн радионицама до лакшег приступа бесповратним средствима

У циљу боље информисаности регистрованих привредних субјеката у БиХ о могућностима коришћења бесповратних средстава, а која су обезбијеђена у оквиру шестог јавног позива за доставу пројектних приједлога за коришћење Challenge фонда који је отворен до 12. фебруара у 16 часова, пројектни тим, у складу са актуелном епидемиолошком ситуацијом, организује онлајн инфо сесије на којима ће представити детаље јавног позива.

Заинтересовани за учешће на инфо сесијама могу да се пријаве на сајту пројекта „Challenge to Change“, најкасније дан прије одржавања инфо сесије, а сесије ће бити одржане у четири термина и то 22. јануара у 11 часова, 26. јануара у десет и у 13 часова, те 27. јануара у 12 часова.

Ријеч је о фонду који је успостављен у оквиру пројекта „Challenge to Changе“ који финансијски шведска Агенција за међународни развој и сарадњу, а проводе га сарајевска Регионална развојна агенција и Развојна агенција РС.

Related posts

Сајам привреде и туризма
отвара врата за посјетиоце

Derventski List

Привредници да поднесу захтјеве за помоћ

admin

У „Унису“ поново
креће производња

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još