Хроника

Остали без аутомобила у којим
су превозили стране држављане

Полицијски службеници Полицијске управе Добој, током синоћних појачаних активности од вишеструких повратника у чињењу прекршаја одузели су два путничка аутомобила марке „Опел“ и лишили слободе четири возача  на подручју Станара, Модриче, Дервенте и Добоја, те су контролом три различита возача утврдили да они у путничким аутомобилима превозе 31 страног држављанина без идентификационих докумената.

Како су навели из Полицијске управе Добој синоћ је у овом граду око 23 часа од ухапшен вишеструки повратник у чињењу прекршаја В.В. из Дервенте од којег је одузет аутомобил марке „Опел“.

– Контролом у мјесту Баре на подручју Добоја утврђено је да наведено лице управља путничким аутомобилом прије стицања права на управљање, а у Регистру новчаних казни има дуг од 4.550 КМ. Такође, полиција је у аутомобилу којим је Дервенћанин управљао затекла 11 страних држављана који код себе нису имали идентификационе документе – саопштено је из ове Полицијске управе гдје су додали да је контролисан и путнички аутомобил „Опел“ којим је управљало лице иницијала Н.Б. из Дервенте, приликом чега је утврђено да превози десет страних држављана без идентификационих докумената.

– У Дeрвенти је синоћ ухапшен и Д.Т. из овог града, који је за воланом затечен под дјеством алкохола од 1,54 г/кг – додали су из Полицијске управе Добој.

Related posts

ДЕРВЕНЋАНИНУ ОДУЗЕТ „ПОЛО“, ИМАО 16.800 КМ НЕПЛАЋЕНИХ КАЗНИ

admin

Видовита Раденка на превару узела више од 800.000 КМ

admin

Дервенћани ухапшени због кријумчарења Авганистанаца

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još