EкономијаИЗДВОЈЕНО

ОТВОРЕН НОВИ ОБЈЕКАТ МАРКЕТА „ГОЛДИ“

Начелник општине Милорад Симић данас је, у присуству својих сарадника, чланова породице Радић, те великог броја званица, купаца и других гостију, пресијецањем врпце свечано отворио нови и највећи малопродајни објекат фирме „Голди“ у Лугу.

Симић је истакао да је ова фирма добар примјер успјешног пословања.
– Породична фирма Радића под називом „Голди“ траје већ 25 година и заиста сам срећан што сам овдје приликом оворења овог објркта Велика је ствар када су након 25 година овдје запослена укупно 72 радника, укључујући и осам нових радних мјеста у новоотвореном објекту, а то је веома значајно – казао је Симић.
Поред тога, он је додао да фирма „Голди“ представља једног од 824 привредних субјеката на подручју општине.
-Сви они заједно чине Дервенту оваквом каква јесте, а то је изузетно добро привредно окружење. Наиме, то је дио позитивне дервентске приче, која се огледа и кроз добро стање на Заводу за запошљавање. Хоћу да поручим свима да породица Радић са својом фирмом представља прави примјер успјешног пословања. Ништа ја овдје нисам помогао, али нисам ни одмогао. Привредни развој, између осталог, подразумијева да локална управа буде сервис привредника, а не чиста бирократија и мислим да смо у томе и успјели – рекао је Симић.
Власник маркета „Голди“ Раде Радић казао је да је радост због отворења новог објекта неизмјерна, јер је нови и уједно и највећи малопродајни објекат, који се простире на површини од 550 квадрата, отворен у години када „Голди“ обиљежава 25 година успјешног пословања.
-Желим да изразим задовољство чињеницом да су људи препознали наш квалитет и начин рада и да су се одазвали нашем позиву, те својим присуством увеличали данашњу свечаност. Хвала и начелнику општине што је данас овдје са нама прославио овај догађај. Циљ нам је био да проширимо асортиман и да подигнемо ниво квалитета услуге према купцима. Дакле, то нам је био основни циљ и надам се да ћемо у томе и успјети – рекао је Радић.
Задовољство је изразила и радница Сања Пеулић, која је већ 12 година залослена у овој фирми.
-Већ 12 година радим у маркету „Голди“ и велико је задовољство што смо данас отворили наш до сада највећи објекат, који је десети по реду. Надам се да ћемо задовољити потребе наших купаца, како приступачним цијенама, тако и већим асортиманом – истакла је Пеулићева.

Related posts

Читање кроји боље људе

Derventski List

Заслужни Дервенћани
награђени „Дервентским срцем“

Derventski List

Дружење више од 600 ловаца за старт нове ловне сезоне

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još