ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ПАКЕТИЋИ ЗА СВЕ ЧЛАНОВЕ „СУНЦА“

Чланови Удружења родитеља, дјеце и омладине са посебним потребама и лица са инвалидитетом „Сунце“ добили су данас новогодишње пакетиће.

Поклоне је обезбиједила локална управа, а замјеник начелника општине Синиша Јефтић пожелио је свим члановима „Сунца“ и њиховим родитељима срећне наступајуће празнике.

– Адаптација простора у којем ће убудуће боравити чланови „Сунца“ је у току. Поступак јавне набавке је окончан, извођач радова је уведен у посао и надам се да ће те од почетка сљедеће године бити у далеко бољим, љепшим и функционалнијим просторијама – рекао је Јефтић.

Радмила Шаиновић из „Сунца“ је захвалила свима који се труде члановима овог удружења уљепшају празнике.

– Већ десет година у празничне дане сви наши корисници без обзира на старосну доб добију пакетић и најискреније му се радују. Захвални смо начелнику на овом лијепом гесту, јер је нашим члановима подијељено више од стотину пакетића – казала је Шаиновићева.

Присутне је обрадовао и програм који су припремили ученици Средњошколског центра „Михајло Пупин“, предвођени професорицом Тијаном Михић Пијетловић.

Related posts

Владика Фотије у недјељу
служи литургију у Саборном храму

Derventski List

Малена Аријана добија
боље услове за живот

Derventski List

ТРУД ПИШЕ НАЈВЕЋЕ УСПЈЕХЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još