ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ПАКЕТИЋИ ЗА СВЕ ЧЛАНОВЕ „СУНЦА“

Чланови Удружења родитеља, дјеце и омладине са посебним потребама и лица са инвалидитетом „Сунце“ добили су данас новогодишње пакетиће.

Поклоне је обезбиједила локална управа, а замјеник начелника општине Синиша Јефтић пожелио је свим члановима „Сунца“ и њиховим родитељима срећне наступајуће празнике.

– Адаптација простора у којем ће убудуће боравити чланови „Сунца“ је у току. Поступак јавне набавке је окончан, извођач радова је уведен у посао и надам се да ће те од почетка сљедеће године бити у далеко бољим, љепшим и функционалнијим просторијама – рекао је Јефтић.

Радмила Шаиновић из „Сунца“ је захвалила свима који се труде члановима овог удружења уљепшају празнике.

– Већ десет година у празничне дане сви наши корисници без обзира на старосну доб добију пакетић и најискреније му се радују. Захвални смо начелнику на овом лијепом гесту, јер је нашим члановима подијељено више од стотину пакетића – казала је Шаиновићева.

Присутне је обрадовао и програм који су припремили ученици Средњошколског центра „Михајло Пупин“, предвођени професорицом Тијаном Михић Пијетловић.

Related posts

Квалитетна пракса крчи пут до запослења

admin

НИЧЕ НОВА БОЛНИЦА У ДОБОЈУ

admin

Штрапаријада протекла без иједног инцидента

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još