ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Петар Божовић увеличао
Преображењско вече

Великан српског глумишта Петар Божовић вечерас се представио бројној публици на платоу испред Храма Преображења Господњег у Новом насељу, који је одисао посебним сјајем, а све у сусрет крсној слави.
Као и ранијих година, организацију програма понијело је Српско просвјетно и културно друштво „Просвјета“, чији предсједник Далибор Ђекић истакао да је част и задовољство угостити доајена српског глумишта.
-Прије неколико година донијели смо одлуку да ћемо организовати Преображењске вечери и дуго смо са нашим вечерашњим гостом договарали ову посјету. Заиста ми је драго да је Божовић нашао времена да дође вечерас и да обрадује наше грађане, да осјете његову ријеч. Мислим да је он један глумац који је спојио хришћанство, духовност, православље са позориштем – рекао је Ђекић истакавши захвалности Градској управи и градоначелнику Милораду Симићу на подршци у организацији Преображењских вечери.
Вечерашњем догађају испред платоа храма Преображења Господњег присуствовао је градоначелник Милорад Симић са сарадницима, монаштво и свештенство, одборници Скупштине града и бројни вјерици и грађани.

Related posts

САЊАО ПИЛОТИРАЊЕ, ПОСТАО ВРСНИ „ДОКТОР“ ЗА МАШИНЕ

admin

ДРУЖЕЊЕМ УКАЗАЛИ НА ЗНАЧАЈ ОБИЉЕЖАВАЊА ДАНА РЕПУБЛИКЕ

admin

Произвели 350 килограма батата

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još